Ticketinfo

*Engels gesproken

Grote zaal
Data
wo 08 apr, 20:30
do 09 apr, 20:30
vr 10 apr, 20:30
Prijzen
Aan de kassa - €17
Online - €15
CJP-korting - €3,50 korting
Studenten - €5 korting
Koop kaarten

©

Voorstelling | Theater

Ontroerend Goed

Every word was once an animal
Ontroerend Goed toont een onbestaande cultuur, als spiegel voor de onze

In hun nieuwste creatie Every word was once an animal toont Ontroerend Goed een wereld die niet de onze is, herkenbaar, soms zelfs vertrouwd, maar niet de onze. Er zijn mensen, het is niet buitenaards, maar ze spreken onze taal niet, noch een taal die ooit op aarde gesproken werd. Ze gedragen zich niet als ons, niet zoals iemand zich ooit op aarde gedroeg.

Wij nodigen u graag uit in een groot gebouw. 

In ruil voor een stuk papier of wat pixels krijgt u een ander stukje papier, allicht wit. Daarmee kunt u de grootste ruimte in het gebouw betreden. Een ruimte verstoken van daglicht. Een grote ruimte met een hoog plafond en heel erg veel stoelen in oplopende rijen, de ene na de andere, allemaal dezelfde richting uitkijkend. 

Daar zullen wij zijn. We gaan praten en bewegen. U zult worden uitgedaagd. Niet te veel, anders verlaat u misschien de grootste ruimte. Niet te weinig, of de tijd, de pixels of het papier dat u spendeerde zal als een verspilling aanvoelen. We gaan praten over wat we zijn, over hoe we de wereld waarin we leven proberen te begrijpen. 

We gaan praten over wat we niet zijn, over levenswijzen die we nooit volgden, in talen die we nooit spraken. Een fractie van alles wat we nooit werden, regels en gebruiken die ons nooit leidden, moraal die geen mens ooit volgde. Van alle eindeloze mogelijkheden, koos de mensheid er één. We tonen u er één meer.

wo 08 apr '20

vr 10 apr '20
Grote zaal
€ 10 - € 17
Koop kaarten
Onderdeel van Vlaamse Kleppers

Dit programma is onderdeel van Vlaamse Kleppers, de theaterzwaargewichten uit Vlaanderen.

Credits
Regie Alexander Devriendt
Met Angelo Tijssens, Karolien De Bleser, Charlotte De Bruyne e.a.
Coproductie met Theatre Royal Plymouth, Kunstencentrum Vooruit, Richard Jordan Productions