Plan Uw Bezoek

Eetcafé

Eetcafé de Brakke Grond

Nes 43
1012 KD Amsterdam
Dagelijks geopend vanaf 11u00
Keuken geopend van 11u30 - 22u00
Reserveren:
Bel: +31 (0)20 422 26 66
Mail: cafe@brakkegrond.nl

Voor ieders goesting

Eetcafé de Brakke Grond is een unieke plek waar het Vlaamse 'goesting'-gevoel tot leven komt, als culturele huiskamer voor kunstenaars uit het cultuurhuis, de bezoekers van de Nes, toeristen en mensen uit de buurt. Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). 's Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd. Smakelijk eten!

 

Groepen

Je bent van harte welkom om met een groep te komen eten. Ben je van plan om met tien personen of meer te komen of wil je meer informatie over arrangementen? Stuur een mail naar cafe@brakkegrond.nl. Telefonisch kun je ons bereiken op +31 (0)20 422 26 66.

 

Zaalverhuur

Eetcafé de Brakke Grond beschikt bovendien over een ruime bovenverdieping die ideaal geschikt is voor groepsdiner's, borrels of feesten. Capaciteit voor een zittend diner is zestig personen, voor een staande borrel is dat honderd personen. Ook verzorgen we regelmatig de catering voor huurders van de zalen in het cultuurhuis. Voor grote groepen is het mogelijk om uit te wijken naar één van deze zalen.

 

Meer informatie