Ticketinfo

Dit event is gratis voor Subbacultcha-leden.

Witte zaal
Data
zo 12 mei, 15:00 — 18:00
Prijzen

© Camille Picquot

Expositie | Beeldende kunst

de Curieuze Club met Subbacultcha

Ambient of noise? Het tempo van het kijken
Subbacultcha voegt een nieuwe auditieve laag toe aan het suggestieve beeldmerk van Camille Picquot.

Subbacultcha stelt vragen over tempo, de kijkervaring en de waarde van muziek. Ervaar je kunst op een andere manier wanneer ambient door je oren klinkt? Wat zie je in de beelden van Camille als noise de kamer vult? Doet techno je pas versnellen? Drie soundscapes zetten de toon voor een nieuwe kijkopdracht.

de Curieuze Club

De Curieuze Club is een compromisloze, eigentijdse blik op het beeldend werk in de Brakke Grond. Samen met drie partners ontleden we de visuele impact aan de hand van tekst, poëzie, muziek en

de Brakke Grond / Subbacultcha

“In de schijnbaar heldere beelden van Camille Picquot is iets gaande. We zijn even getuige van een alledaags moment, soms een beetje beschaamd. We bouwen een verhaal rondom wat we zien door de suggestieve en de licht compromitterende houding van de afgebeelde personen.”

In het interview met programmamaker Wytske Visser wordt de dualiteit tussen film en foto, de frictie tussen realiteit en fictie naar voren geschoven. Subbacultcha voegt een nieuwe auditieve laag toe aan het suggestieve beeldmerk van Camille Picquot. De organisatie stelt vragen over tempo, de kijkervaring en de waarde van muziek. Ervaar je kunst op een andere manier wanneer ambient door je oren klinkt? Wat zie je in de beelden van Camille als noise de kamer vult? Doet techno je pas versnellen?

Op 14 april spelen drie artiesten live en zetten zo de toon voor een nieuwe kijkopdracht. 

pyruvic acid
Amsterdam, NL

Zachte Man
Groningen,NL

Kim David Bots
Amsterdam, NL

Dit event is gratis voor leden van Subbacultcha

zo 12 mei '19
Witte zaal
€ 4 - € 11
Onderdeel van expositie

Dit programma is onderdeel van de expositie van Camille Picquot.

Facebook event